Inloggen

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Zoekmachineoptimalisatie

  • Posted on:  %PM, %20 %799 %2013 %18:%juli

Wij zijn er van overtuigd dat kennis van SEO in elke fase van de bouw van een website belangrijk is. Designers moeten rekening houden met de plaatsing van content, developers moeten websites bouwen die goed indexeerbaar zijn door zoekmachines en tijdens trainingen moet aan beheerders uitgelegd worden hoe ze hun content goed vindbaar kunnen maken.

SEO SCAN
Hierbij onderzoeken we uw website op basis van een keyword en een concurrent en vergelijken deze in de zoekresultaten van Google. Bij de scan komt een drietal aanbevelingen naar voren die ervoor moeten zorgen dat uw website op het keyword beter gaat scoren dan die van uw concurrent. We kijken naar allerlei factoren die het verschil maken, zoals: page titles, keyword density, inbound en outbound links, pagerank, content verdeling, h1 en h2 tags, etc.  Het resultaat van dit onderzoek beschrijven we in een beknopt rapport.

Technische SEO optimalisatie
Websites die door ons worden ontwerpen en gebouwd, voldoen aan alle richtlijnen van Google. Ze zijn zogezegd goed doorzoekbaar door de bots van Google en scoren in hoog in de zoekresultaten omdat zijn technische volledig geoptimaliseerd zijn. Steeds vaker komen opdrachtgevers naar ons toe vanwege onze kennis op het gebied van SEO. We kunnen voor deze nieuwe opdrachtgevers een redesign voorstellen en de website technisch optimaliseren met als direct resultaat  een betere vindbaarheid na het online gaan van de nieuwe website.

SEO consult
U kunt ook samen met een van onze SEO experts uw probleem bespreken en ter plekke advies ontvangen. Denk aan zaken als: hoe krijg ik mijn website sneller en daardoor beter vindbaar in Google? Of hoe verlaag ik het bouncepercentage van belangrijke artikelen? Onze SEO experts kunnen u van advies voorzien en direct laten zien hoe u deze verbeteringen kunt doorvoeren.

Lees 2796 keer Laatst aangepast op %PM, %07 %580 %2013 %12:%aug
Meer in deze categorie: « Training Webshop »