Inloggen

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Development

  • Posted on:  %PM, %20 %792 %2013 %18:%juli
  • Geschreven door 

De ontwikkeling en bouw van een website bestaat uit verschillende fases en vereist ook diverse disciplines zoals: datamanagement, programmering en vaardigheden in HTML en CSS. Daarnaast is kennis van het CMS en de beschikbare uitbreidingen noodzakelijk. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij deze kennis opgebouwd en zijn wij in staat kwalitatief hoogstaande websites te bouwen.
 
CMS en 3rd party uitbreidingen
De basis van de ontwikkeling en bouw van een website is het installeren en inrichten van het CMS. Hiervoor is veel ervaring en kennis nodig, bijvoorbeeld: welke van de 8000 Joomla uitbreidingen werkt het beste als het gaat om een data import? Of hoe configureer je een multi-site website? Met meer dan 10 jaar aan ervaring met ontwikkeling en bouw en open source CMS-en hebben we uiteraard ook verkeerde oplossingen gehad of minder goede keuzes gemaakt. Dit zijn momenten waarop je open en eerlijk moet zijn en vooral moet leren van de gemaakte fouten en deze verbeteren. Dit is een continu proces waar wat ons elke dag tot betere developers maakt.
 
Datamigratie of koppelingen
Soms is het nodig om data vanuit een database van een ouder CMS of extern systeem te migreren richting de Joomla database. Ook dit onderdeel binnen de ontwikkeling en bouw nemen we voor onze rekening. Wanneer het nu gaat om een enkele migratie, zoals items uit een .CSV of .XLS importeren of een geautomatiseerde koppeling waarbij telkens wordt gekeken naar veranderingen in  de verschillende databases en deze via een beveiligde verbinding synchroniseren.
 
Custom Programming
Wij proberen dit tot een minimum te beperken, voornamelijk omdat het in strijd is met onze overtuiging van en vertrouwen in Open Source software. Mocht het zo zijn dat de eis zo specifiek is dat hier geen Open Source oplossing voor is, dan kunnen wij uiteraard altijd een plugin op maat ontwikkelen.
 
Front-end ontwikkeling en -bouw
Dit is het ontwikkelen van de voorkant van de website. Hierbij wordt met behulp van technieken zoals HTML, CSS en Javascript het goedgekeurde webdesign omgezet naar een functionele website. Door steeds voorop te lopen met de beschikbare technieken kunnen we websites bouwen die klaar zijn voor de toekomst. Neem bijvoorbeeld de techniek: "Responsive Webdesign" waarbij een webdesign mee schaalt afhankelijk van de browser grootte. Op die manier is een website op allerlei apparaten goed te zien, zoals op smarthones en tablets.

Lees 3017 keer Laatst aangepast op %PM, %07 %550 %2013 %12:%aug
Meer in deze categorie: « Webdesign